Individuele begeleiding
Indien u liever niet in groepsverband wilt of kunt meetrainen, meer individuele begeleiding wilt of in een sneller tempo uw gewenste doelstellingen wilt bereiken, dan is personal training (priveles) een uitstekende keuze om uw kung fu vaardigheden onder de knie te krijgen en uw conditie en gezondheid op niveau te brengen.

Shaolin Kung Fu
U leert de basisbeginselen van het Shaolin Kung Fu & Wushu, de bewegingen, standen, sprongen en lichte vorm van acrobatiek. Als u deze onder de knie heeft, starten we met een aantal basis vuistvormen en de traditionele Shaolin vuistvormen.
Na de (ongewapende) vuistvormen heeft u keuze uit 1 van de vele Shaolin wapenvormen, o.a. lange stok, breedzwaard, rechtzwaard, hellebaard, ketting, etc. Ook dierenvormen of dronkenstijl kunnen onderdeel zijn van de prive-trainingen.

Tai Chi Chen
De privelessen van Tai Chi Chen stijl zijn niet gericht op het snel leren van een vorm, maar gericht op het aanleren om eigen lichaam te beheersen via de Qi. Spanning & ontspanning, lichaam & geest, ademhaling en beweging staan hierbij centraal. Focus is gezondheid. Uiteraard leert men hier de basisbeginselen van Tai Chi en zodoende de Chen stijl vuistvormen onder de knie te krijgen. Het lopen en oefenen van deze vuistvormen is de beste methode om de balans tussen lichaam & geest, Ying & Yang, te hervinden en vast te houden.

Kickboksen / Muay Thai
De privelessen voor Kickboksen zijn gericht op het snel behalen van resultaten door middel van focus -en impacttraining. Focustraining richt zich op aanleren van relevante bewegingen, die gerelateerd zijn aan de vormen. Impacttraining concentreert zich op uitvoering en praktijk.

Muay Boran
Muay Boran staat ook wel bekend als ‘de kunst van de 9 ledematen’ en betekent letterlijk ‘Traditioneel vechten’. Het verwijst oa. naar de effectieve technieken die het Thaiboksen (Muay Thai) haar technieken van heeft. De privetrainingen omvatten naast fighting ook een deel gericht op filosofie en traditie binnen de Thaise krijgskunst.

Zelfverdediging / Weerbaarheidstraining
Indien u effectieve zelfverdediging wilt leren, kunt u bij ons terecht voor privelessen. Deze lessen zijn gericht op praktische fysieke weerbaarheid.

Tarief
Een priveles duurt 1 uur en wordt afgenomen in pakket van 5 of 10 lessen.

Het tarief is op aanvraag en wordt per uur berekend.

Contact
Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij beantwoorden onze emails binnen 24 uur.

Indien u andere vragen heeft of liever telefonisch contact wilt, kunt u ons bereiken via 06-2455 6872.