Workshop Kung Fu, Tai Chi Quan, Kickboksen

Wij verzorgen workshops voor:
* Tai Chi Quan: een actieve kunst voor interne rust, energie of teambuilding
* San Da / Kickboxing: some impact to expect
* Kung Fu: ontspanning door inspanning

Zie website Chi Academy voor reacties en referenties.

Workshop Tai Chi Quan
Een workshop Tai Chi kan vele doelen dienen. Als personeelsuitstapje om uw collega’s kennis te laten maken met interne rust en gezondheid (ontstressen): “Tai Chi is een medicijn voor stress”. Voor uw vereniging, verjaardagsfeestje, ten behoeve van teambuilding & samenwerking of gewoon uit nieuwsgierigheid. Wij kunnen de workshops geheel afstemmen op uw programma.

Kijk op onze website Workshop Tai Chi voor onze referenties en meer specifieke informatie over tai chi workshops.

>> Direct offerte aanvragen.

Workshop Kickboksen
Met de Kickboxing workshop gaan we op een educatieve en sportieve manier elkaar te lijf. Geheel gecontroleerd leert men eerst stoot en trapcombinaties. De workshop wordt afgesloten met een tikspel: spannend, enerverend, intensief en fun!

Meer informatie, foto’s en filmpjes zijn te vinden op de website van Shaolinboxing.nl.

>> Direct offerte aanvragen.

Workshop Kung Fu
Maak snelle en flitsende moves om uw collega’s, teamleden, vrienden of vriendinnen te imponeren of in het bijzonder leuk tijdens evenementen voor kids of een kinderfeestje. Kung Fu is een eeuwenoude Chinese gevechtkunst en middels deze workshop zorgt u ervoor dat u de fijne kneepjes van kung fu leert om uw lichaam te versterken en concentratie te verbeteren.

Meer specifieke informatie is te vinden op onze website over workshops Kung Fu.

>> Direct offerte aanvragen.

Combinatie Workshop
Uiteraard kunnen we geheel op wens een workshop voor u samenstellen op basis van een combinatie van bovenstaande elementen.

Groepen
Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Er geldt geen echt minimum of maximum, maar het is handig de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal beschikbare docenten, die voor overzicht en de begeleiding dienen te zorgen.

Duur & Tarief
Workshops duren circa 1 – max. 1.5 uur (in overleg), en is afhankelijk van de groepsgrootte. Bij grote groepen zal de workshop doorgaans minder lang zijn.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Uiteraard komen wij ook graag bij u langs op locatie.

Kledingadvies: T-shirt, Lange sportbroek en gymschoenen

Contact
Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij beantwoorden onze emails in de regel binnen 24 uur.

Indien u dringende vragen heeft of liever telefonisch contact wilt, kunt u ons bereiken via 06-2455 6872.