Shaolin Martial Arts is een veelzijdige vechtkunst die haar oorsprong vindt in de Shaolin Tempel (少林寺) te China.

Wij geven sinds 2000 les in Shaolin Kung Fu. In de jaren hebben we onze lessen uitgebreid in Tai Chi Chen stijl, Kickboksen (Sanda & Thaiboksen) volwassenen en kinderen, Boksen en Kung Fu Kids.


Actief met Martial Arts
De Chi Academy (Shaolin Kung Fu Den Bosch, Rosmalen en omgeving Brabant) richt zich op de ontwikkeling en gezondheid van lichamelijk & geestelijk welzijn, daarnaast geven wij workshops voor het bedrijfsleven & personal trainingen.


Shao Lin Si naambord (hangt boven de toegangspoort van de Shaolin Tempel)

Waarom trainen bij ons?

少林 Om Chinese Kung Fu en Martial Arts te leren.
少林 Op een andere manier actief bezig wilt zijn.
少林 Weerbaarheid wilt vergroten.
少林 Meer zelfvertrouwen wilt krijgen.
少林 Discipline wilt kweken.
少林 Gezondheid vergroten (oa lenigheid, kracht, conditie).

Martial Arts, maar sporten in het algemeen, werkt uitstekend om zich van alle spanning te ontdoen, ontstressen, vooral in ons hedendaagse druk bestaan, en is bovendien goed voor de lichamelijke conditie en ademhaling.

Proefles
Kom gerust langs om een training bij te wonen of direct mee te doen aan een van onze proeflessen.

Wat houdt kung fu bij ons in?
De sfeer binnen onze club is open en respectvol (gebaseerd op Boeddhistische principes). Ons diversiteit aan leden lopen uiteen van martial arts fanaten, jongeren, studenten, man, vrouw tot aan onze dynamische & actieve senioren. Het Kung Fu trainen bij het Chinese Shaolin Martial Arts Centrum ligt de focus op jezelf, hard werken aan je gezondheid (souplesse, energiepeil, conditie).

Voor wie?
Shaolin Martial Arts is er voor jong tot oud en voor iedereen toegankelijk. De veelzijdigheid van Shaolin Martial Arts uit zich in de verscheidenheid aan disciplines. Van de non-contact sporten, zoals de zachte, meditatieve, interne kunst: Tai Chi en de externe kunst Kung Fu, tot aan de meer intensieve contact gerichte Sanda (Kickboksen) en effectieve zelfverdediging (Wing Chun, Muay Boran). Naast bovengenoemde disciplines geven wij ook les in Kicks & Tricks, waarbij de sprongen en acrobatiek binnen Shaolin Wushu centraal staan.

Op de disciplines pagina is te lezen wat dit allemaal inhoudt.

Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak: proefles aanvragen.